headerfuldbouw2.jpg

Bezoekadres:

Paardenwal 1
7201 BV, Zutphen
Tel: +31 (0)61 130 28 90

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Spoed:

0611302890

Deel ons

FacebookMySpaceTwitterGoogle BookmarksLinkedin

Dakgoten

U kunt bij ons terecht voor uw dakgoten van zink of kunststof. Wij vernieuwen, repareren en adviseren u compleet. Natuurlijk geldt dit ook voor uw regenpijp, gootbeugels en afvoeren.

Wilt u weten wat Fuldbouw voor uw dakgoot kan betekenen? Aarzel niet en bel of mail ons.

Schoorstenen

FuldBouw is er ook voor al uw werkzaamheden aan uw schoorsteen. Of het nou gaat om restauratie,  plaatsen van een nieuwe schoorsteen, vernieuwen van voegen of loodaansluitingen wij gaan er vakkundig mee aan de slag.

Interesse in werkzaamheden aan uw schoorsteen? Of wilt u er een plaatsen? Vraag een vrijblijvende offerte aan door een e-mail te sturen of even te bellen!

Platte daken met EPDM dakbedekking

Voor uw platte daken verwerken wij EPDM dakbedekking. Omdat EPDM een synthetisch rubber is, is het onderhoudsvrij, milieuvriendelijk, wortelwerend, geschikt voor groen-daken en gaat bewezen 50 jaar mee. EPDM wordt gelijmd en is zonder enig brandgevaar. 

Wilt u weten wat FuldBouw voor uw dak kan betekenen? Aarzel niet en bel of mail ons.

Dakramen

Donkere ruimtes boven in uw woning kunnen door het plaatsen van een dakraam vaak omgetoverd worden tot bijvoorbeeld een prachtige werk-, slaap-, hobby- of kinderkamer.
Door onze ruime ervaring in de montage van dakramen garanderen wij u een snelle, vakkundige montage tegen scherpe prijzen. U hoeft zelf niets op te meten, u heeft niet dagenlang mensen over de vloer en u hoeft ook het dak niet op. Kortom ook voor het plaatsen, vervangen of verplaatsen van een dakraam zijn wij het juiste bedrijf.

Wilt u weten wat FuldBouw voor uw dakraam kan betekenen? Aarzel niet en bel of mail ons.

Dakkapellen

Bij het laten plaatsen van een dakkapel moeten er nogal wat keuzes worden gemaakt. Wat dacht u van kunststof of houten kozijnen? Een plat dak of een dak dat wordt doorgetrokken tot de nok? Hoe breed moet de kapel worden? Hoe wordt de binnenafwerking?

Kortom, van groot belang dat u zich goed laat informeren over de mogelijkheden en de kosten. FuldBouw heeft ervaring met alle soorten en maten kapellen, dus aarzel niet om ons om advies te vragen. Stuur gewoon even een mail of bel ons.

Dakpannen

Of u uw dak wilt renoveren of alleen een onderhoudsbeurt wilt geven, of uw dak 100 jaar oud is of gloednieuw, FuldBouw voelt zich op alle daken thuis.
De meeste daken zijn bedekt met pannen en deze zijn er in twee soorten; de keramische pan en de betonnen pan. Er is een groot aanbod in kleur, vorm en prijs voor beide soorten. Wij bekijken samen met u welke pan het meest geschikt is voor uw dak.

Wilt u weten wat FuldBouw voor uw dak kan betekenen? Aarzel niet en bel of mail ons.

Ook kunt u onder 'Uitgelicht' een aantal van onze recente projecten bekijken voor een blik achter de schermen.


Copyright FuldBouw 2013 design by: Giljamontwerpt